Hvem er vi og Hvad vil vi

På Kværkeby Friskole ønsker vi, at give vores elever LÆRING FOR LIVET ved at skabe rammerne for de bedste sociale og faglige forudsætninger, hvor kerneværdierne er fællesskab, fysisk aktive elever, et højt fagligt niveau og gensidig respekt.

Skolen har rigtig gode busforbindelser og det er let at komme til skolen fra Køge, Borup og Ringsted.

Vi er en dejlig lille skole med 170 elever. Vi tilbyder en alsidig undervisning, i trygge rammer for vores elever, hvor de undervises af nærværende voksne. Skolen vil være et sted, hvor børnene glæder sig til at komme og hvor de har lysten til at lære og lære fra sig, samt tro på egne og andres evner – en skole for livet, der støtter op om det hele menneske.

Skolen tilbyder undervisning fra 0. til 9. klasse. Undervisningen er baseret på høj faglighed – både i grundfagene og i de praktiske/musiske fag. Gennem brug af alsidige læringsformer og undervisningsdifferentiering, forsøger vi at tilpassse undervisningen, så vi kan udfordre og understøtte  den enkelte elevs behov.

Der er mange, der i dag søger om optagelse på vores skole, og da vi som udgangspunkt kun ønsker af være 18 elever i klasserne ( kan optage max. 20 elever, hvis klassen er velfungerende), har vi i dag kun få ledige pladser på nogle af vores årgange. Der er også rigtig mange der opskriver deres børn til børnehaveklassen, så det er vigtigt at være hurtigt ude, hvis du ønsker en plads. Hvis du er interesseret i at dit barn skal gå på vores skole, så ring venligst på tlf. nr 6070 4945.

Jan Glerup

Støtteforeningen

Vil du være med?

Du kan bllive medlem af Kværkeby friskoles støtteforening ved at indbetale 100 kr. på konto:

Regnr: 9888 Kontonr: 325497

Medlemskabet følger skoleåret, og gælder for én forælder

Ingen aktuelle nyheder
  • 23-01-2019
    Møde med forældre · ÆLD8
  • Benedikte Stuckert (BS) den 09-01-2019

Hej alle forældre,

Det ser ud til, at der efterhånden er nok tilmeldinger til, at vi kan starte musikskolen op.

Det er jo dejligt. Skulle det vække interesse for nogen, som ikke har nået at tilmelde sig, kontakter i mig bare, så finder vi en løsning.

Mail: [email protected]

Jan Glerup den 21-06-2017

HUSK 2019:

~ 07/1        Første skoledag i det nye år
    ~ Uge 6      Emneuge og Projektuge for Æ. 7.-9.
    ~ Uge 7      Vinterferie
    ~ 2/4          Turdag  i teams, ud af huset