Hvem er vi og Hvad vil vi

På Kværkeby Friskole ønsker vi, at give vores elever LÆRING FOR LIVET ved at skabe rammerne for de bedste sociale og faglige forudsætninger, hvor kerneværdierne er fællesskab, fysisk aktive elever, et højt fagligt niveau og gensidig respekt.

Vi er en dejlig lille skole, der tilbyder en skolegang i trygge rammer for vores elever,  med nærværende voksne. Skolen vil være et sted, hvor børnene glæder sig til at komme og hvor de har lysten til at lære og lære fra sig, samt tro på egne og andres evner – en skole for livet, der støtter op om det hele menneske.

Skolen tilbyder i dag  undervisning fra 0. til 7. klasse baseret på høj faglighed – både i grundfagene og i de praktiske/musiske fag. Gennem brug af alsidige læringsformer og undervisningsdifferentiering, forsøger vi at tilpassse undervisningen, så vi kan udfordre og understøtte  den enkelte elevs behov. Skolen har endnu ikke afgangsklasser, men vi vil i de kommende år naturligt tilbyde undervisning op til 9. klasse, hvor de afslutter skolegangen med afslutende afgangsprøver.

Jan Glerup

Støtteforeningen

Har du husket!

At melde dig ind i støtteforeningen.....hvis ikke så kan det gøres ved at indbetale 100 kr. på:

Regnr: 9888 Kontonr: 325497

Medlemskabet følger skoleåret.
Hvis man indbetaler nu, gælder det frem til sommerferien.
Medlemskabet er personligt og gælder for én forælder.

Ingen aktuelle nyheder
  • 03-09-2016
    Udlejet ·

Elevrådet

Fredag blev vores elevråd valgt, som består af:

Fra 3. klasse: Liva & Torre

Fra 4. klasse: Sarah & Sofie

Fra 5. klasse: Ida

Fra 6. Klasse: Stephanie

Fra 7. Klasse: Sebastian

Tillykke med valget og et stort tak til alle der stillede opsmiley

Jan Glerup den 24-08-2016
    Børnekor

Englekoret starter på næste onsdag d. 31. august.

Det er for drenge og piger fra 2.-6. klasse og vi øver hver onsdag kl. 16.15-17.45 i konfirmandstuen, Vigerstedvej 2 i Vigersted.

Man lærer at synge flerstemmigt, man lærer om noder og vi danser, synger og hygger os.
    Koret synger i Vigersted og Kværkeby kirker et par gange om året og tager desuden ud og laver koncerter. I sidste sæson sang vi bl.a. koncert ved Haslev kulturnat, på Solrød skole og i Tivoli.

Hvis man har lyst til at prøve at være med i koret skal man ringe og melde sig til hos mig, så jeg er sikker på, at der er pladser til alle.

Ring eller skriv en mail eller sms til miaengsager@gmail.com/ tlf. 26256490.

Mange hilsner

Mia
    (organist og korleder i Vigersted og Kværkeby kirker)