Hvem er vi og Hvad vil vi

På Kværkeby Friskole ønsker vi, at give vores elever LÆRING FOR LIVET ved at skabe rammerne for de bedste sociale og faglige forudsætninger, hvor kerneværdierne er fællesskab, fysisk aktive elever, et højt fagligt niveau og gensidig respekt.

Vi er en dejlig lille skole, der tilbyder en skolegang i trygge rammer for vores elever,  med nærværende voksne. Skolen vil være et sted, hvor børnene glæder sig til at komme og hvor de har lysten til at lære og lære fra sig, samt tro på egne og andres evner – en skole for livet, der støtter op om det hele menneske.

Skolen tilbyder i dag  undervisning fra 0. til 6. klasse baseret på høj faglighed – både i grundfagene og i de praktiske/musiske fag. Gennem brug af alsidige læringsformer og undervisningsdifferentiering, forsøger vi at tilpassse undervisningen, så vi kan udfordre og understøtte  den enkelte elevs behov. Skolen har endnu ikke afgangsklasser, fordi den nu er 3,5 år gammel, men vi vil i de kommende år naturligt tilbyde undervisning op til 9. klasse, hvor de afslutter skolegangen med afslutende afgangsprøver.

Jan Glerup

Støtteforeningen

Har du husket!

At melde dig ind i støtteforeningen.....hvis ikke så kan det gøres ved at indbetale 100 kr. på:

Regnr: 9888 Kontonr: 325497

Medlemskabet følger skoleåret.
Hvis man indbetaler nu, gælder det frem til sommerferien.
Medlemskabet er personligt og gælder for én forælder.

Ingen aktuelle nyheder
    Jan Glerup den 24-05-2016
    Ferieplanen er nu frigivet for næste år.

Mvh Jan
    Jan Glerup den 10-02-2016
    Venteliste på kommende 0. klasse for 16/17 og 17/18

Der har været helt overvældende søgning på vores kommende 0. klasser og vi må nu meddele, at der er venteliste på vores 0. klasse med skolestart efter sommerferien og for skoleåret 2017/18. Såfremt I ønsker at lade jeres barn gå på skolen, er det besluttet, at vi refunderer opskrivningsgebyret, såfremt vi ikke kan tilbyde plads på skolen fra skolestart og I ikke ønsker at fortsætte med at stå på venteliste.

Vi kan kun opfordre jer til at være hurtige med, at indskrive jeres barn på skolen, såfremt I ønsker at jeres barn skal starte på skolen i årene frem.

Jan Glerup