Hvem er vi og Hvad vil vi

På Kværkeby Friskole ønsker vi, at give vores elever LÆRING FOR LIVET ved at skabe rammerne for de bedste sociale og faglige forudsætninger, hvor kerneværdierne er fællesskab, fysisk aktive elever, et højt fagligt niveau og gensidig respekt.

Vi er en dejlig lille skole med 111 elever. Vi tilbyder en alsidig undervisning, i trygge rammer for vores elever, hvor de undervises af nærværende voksne. Skolen vil være et sted, hvor børnene glæder sig til at komme og hvor de har lysten til at lære og lære fra sig, samt tro på egne og andres evner – en skole for livet, der støtter op om det hele menneske.

Skolen tilbyder i dag  undervisning fra 0. til 7. klasse, men vil i de næste 2 år udvidde klassetrinnene, så vores elever kan afslutte deres skolegang med afgangsprøver i 9. klasse baseret på høj faglighed – både i grundfagene og i de praktiske/musiske fag. Gennem brug af alsidige læringsformer og undervisningsdifferentiering, forsøger vi at tilpassse undervisningen, så vi kan udfordre og understøtte  den enkelte elevs behov. Skolen har endnu ikke afgangsklasser, men vi vil i de kommende år naturligt tilbyde undervisning op til 9. klasse, hvor de afslutter skolegangen med afslutende afgangsprøver.

Der er mange, der i dag søger om optagelse på vores skole, og da vi kun ønsker af være 18 elever i klasserne har vi i dag kun få ledige pladser på nogle af årgangene. Der er også rigtig mange der opskriver deres børn til børnehaveklassen, så det er vigtigt at være hurtigt ude, hvis du ønsker en plads. Hvis du er interesseret i at dit barn skal gå på vores skole, så ring venligst på tlf. nr 60704945.

Jan Glerup

Støtteforeningen

Har du husket!

At melde dig ind i støtteforeningen.....hvis ikke så kan det gøres ved at indbetale 100 kr. på:

Regnr: 9888 Kontonr: 325497

Medlemskabet følger skoleåret.
Hvis man indbetaler nu, gælder det frem til sommerferien.
Medlemskabet er personligt og gælder for én forælder.

Ingen aktuelle nyheder
  • 04-12-2016
    KIF Cross Fit ·
  • 04-12-2016
    KIF Cross Fit ·
  • 06-12-2016
    Ældste 3 på Konfirmanddag · ÆLDSTE3
  • 09-12-2016
    Borgerforeningen julefest ·

Elevrådet

Elevrådet består af:

Fra 3. klasse: Liva & Torre

Fra 4. klasse: Sarah & Sofie

Fra 5. klasse: Ida

Fra 6. Klasse: Stephanie

Fra 7. Klasse: Sebastian

De arbejder ihærdigt allerede og der afholdes pt. 2 elevrådsmøder om måneden.

Jan Glerup den 01-12-2016
    Tiden nærmer sig snart for vores dejlige julearrangement "Ind under Jul"

Vi håber, at mange vælger at deltage igen i år

Mvh Jan
    Jan Glerup den 01-12-2016
    Kære alle

Sidste år lavede Linda en interaktiv julekalender på vores facebook side, som rigtig mange var inde og se. Hun har heldigvis sagt ja til at gentage succesen, så følg endelig med og husk at dele med dine facebookvenner, så andre også kan få glæde af dem.

Rigtig god julemåned

VH. Jan