Skolens SFO - Plads til Leg og kammeratskab

Når eleverne er færdige med undervisningen, har de mulighed for at tilmelde sig vores SFO.

SFOen tilbyder fritidsaktiviteter for både store som små elever. Her tilbydes der kreative hyggelige aktiviteter, der laves suppe over bål, spil, maleaktiviteter. Sløjdværksted eller meget andet. Det er årstiden, vejret eller højtider der giver ideerne til hvad der kan laves. Eleverne kan også selv blot vælge at lave det som de selv ønsker.

Vi afholder også børnemøder og her kan børnene byde ind med ideer og ønsker til hvad de gerne vil i SFOen og hvordan den kan blive et endnu bedre sted at være.

De store børn i SFOen har deres eget lokale og her har de mulighed for at være sig selv på egne præmisser.

SFOen skal være et frirum for børnene, hvor der ikke er de helt samme forventninger til at deltage i de aktiviteter som der tilbydes.

SFOen har åbent:

Morgen               fra kl.   6.00 - 8.00